Møbelpolstring til erhverv

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Møbelpolstring til erhverv

Står du for indkøb i en større virksomhed? Så ved du nok, hvor dyrt det er at indkøbe nye møbler til alle mand. I stedet for at smide kontorstolene ud, fordi betrækket er slidt eller sæderne er punkteret, bør I overveje at lade en møbelpolstrer stå for reparationen heraf. Hos ESpolstring har vi gennemført større ordrer fra både kontorhoteller, skoler, sygehuse mv.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på møbelpolstring til erhverv. Det kan vi, fordi vi er rutinerede helt ud til fingerspidserne og dermed kan arbejde hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se gerne vores arbejde for tidligere kunder.

Ønsker du et prisoverslag på møbelpolstring? Så kontakt os gerne i dag, og hør mere.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Hvem er ESpolstring?

ESpolstring er en lille familiedreven virksomhed i hjertet af Farum. Fra vores ellers beskedne systue udfører vi store som små ordrer på møbelpolstring til hele Nordsjælland. Vi kan vores kram og har masser af ideer til, hvordan vi kan få ellers slidte møbler til at shine igen.

Vi bestræber os på at efterleve den bæredygtige filosofi og vi mener, at alt for mange møbler smides til storskrald før deres tid egentlig er udlevet. Det gælder også kontormøbler. Med møbelpolstring til erhverv kan vi forøge levetiden på kontorstole, sofagrupper mv.

Spar penge

Ergonomiske møbler er vigtige for at dine medarbejdere kan yde deres bedste. De er dog også dyre. Derfor er der oftest en klar økonomisk fordel i at overlade kontormøblerne i hænderne på en garvet møbelpolstrer fremfor at smide dem ud.

Vi kan desuden tilbyde dig fantastiske erhvervspriser. Tøv derfor ikke med at kontakte os for at høre mere. Du kan også læse mere om, hvordan vi udregner pris på møbelpolstring, når vi afgiver tilbud.

En farverig forvandling

Uanset hvilken branche du befinder dig i, vil du nok kunne genkende vigtigheden i et inspirerende arbejdsmiljø. Det har betydning for medarbejder såvel som for kunder. Ved ombetrækning af møbler, kan vi give din arbejdsplads et nyt friskt pust.

Vi tilbyder et bredt udvalg af materialetyper og farver, når du skal vælge nyt betræk til arbejdspladsens møblement. Med over 45 års erfaring i branchen har vi fået et godt øje for sammensætning af farver, former og materialetype.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark