Ydelser

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Ompolstring af alle slags møbler

Hos ESpolstring tager vi os af møbelpolstring af alle slags møbler. Uanset om du leder efter en møbelpolstrer privat, eller skal bruge én, som kan hjælpe dig med en arbejdsrelateret opgave, så er du landet det rette sted. Ydermere ompolstrer og ombetrækker vi designermøbler. Du finder os i Farum tæt på København.

På denne side kan du finde mere information om, hvornår du bør overveje ombetrækning af dine møbler, samt hvornår ompolstring kan give nyt liv til dine møbler. Ligeledes kan du læse mere om, hvad faget egentlig går ud på, og hvad vi hos ESpolstring kan gøre for dig. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Hvad er polstring?

Polstring er et gammelt håndværkerfag, som går flere hundrede år tilbage. Polstring favner bredt om flere jobtyper. ESpolstring foretager møbelpolstring.

Andre grene indenfor branchen kan eksempelvis være sadelmagere eller autopolstring. Fælles for alle fag er, at man beskæftiger sig med polstring, hvor ombetrækning af en genstand er med til at give genstanden et nyt sprudlende liv.

Erhvervsmøbler

Vi har af mange omgange håndteret større møbelpolstrings-opgaver til erhverv. Eksempelvis har vi hjulpet skoler, sygehuse, plejehjemme og kontorhuse med at spare gevaldigt på pengene.

Selvom et møbel ser slidt ud, kan skelettet sagtens være intakt. Her kan vi let genskabe komfort og æstetik og du slipper for at købe dyre, nye møbler ind.

Designermøbler

Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Arne Jacobsen — alle anerkendte møbeldesignere, som har sat deres præg på de danske hjem. Deres klassikere er møbler bliver gjort til arvestykke gennem generationer.

Derfor slides de med tiden også til et punkt, hvor det ikke længere er pænt at se på, og her kan vi hjælpe. Med vores kendskab til design forstår vi at bevare møblets originalitet.

Møbler til hjemmet

Uanset om din indretning består af loppefund, IKEA-køb eller arvestykker, kan vi hjælpe dig med at personliggøre den. Du kan sætte akkurat det præg på dit hjem, som du ønsker, ved ombetrækning.

Med tiden bliver møbler gerne slidte og både betræk og komfort. Her kan vi hjælpe dig. Ofte fejler møblets skelet intet og der er ingen grund til en decideret udskiftning.

En miljøvenlig løsning

Det er ganske udbredt at kassere tøj, tekstil, interiør og sågar møbler før genstandens levetid egentlig er brugt op. Nedbrydningsprocessen er hård mod miljøet og ofte går vi glip af flere årtier i de møbler, som vi smider til storskrald.

Hos ESpolstring kan vi genskabe det møbel, som du i sin tid lukkede ind i dit hjem. Vi kan også give det et helt nyt udtryk, så det fremover vil passe ind i din indretning. Du kan se eksempler på dette i vores galleri, hvor vi eksempelvis har piftet en Bamsestol op med et friskt, gult betræk.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark