Priser

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Find frem til dine møbelpolstring priser

Blandt de efterspørgsler, som vi oplever hos ESpolstring, er det sjældent at to opgaver er ens. Derfor kan vi ikke lave en fast prissætning for møbelpolstring. Din endelige pris afhænger af en lang række parametre, som du kan læse mere om her på siden. I alle tilfælde opfordrer vi til, at du giver os et kald eller sender en mail, hvorved du uddyber hvilken opgave du ønsker løst.

Vi tager imod alle typer møbler og udfører alt fra ombetrækning af sofa til ompolstring af designermøbler. Læs gerne mere om hvad vi tilbyder og se vores galleri med billeder af det arbejde, vi har lavet. Lad os høre fra dig i dag, så vi kan give dig en skræddersyet pris på møbelpolstring efter dine behov.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Valg af materiale

Vi tilbyder et bredt udvalg af materiale til både foring og betræk. Vælg mellem stoppematerialer såsom blår, krølhår og skum. Som betræk kan du eksempelvis vælge det lidt dyrere kalvelæder. Ligeledes tilbyder vi en farvepalette af bomuldsstoffer som er en langt billigere løsning.

Selve møblet

Naturligvis vil der også være en vis mærkbar prisforskel, alt efter om du skal have ompolstret 100 ens kontorstole eller have ombetrukket en designersofa. Møbelpolstrings priser varierer både efter møblets kompleksitet og ordrens størrelse.

Designeren

Investering i designmøbler er en tilbagevendende trend. Derfor oplever vi også større efterspørgsel på møbelpolstring af anerkendt møbeldesign. Vi ved, hvordan vi bevarer æstetiken, originaliteten og dermed værdien. Designmøbler er en smule dyrere og mere tidskrævende at arbejde med.

Standen

Standen på det pågældende møbel er naturligvis også meget afgørende for den endelige pris for møbelpolstring. Nogle møbler skal blot have skiftet stof, mens andre både skal ompolstres og ombetrækkes. At få sine møbler forbi en møbelpolstrer er klart en investering i møblets levetid.

Det er dyrt at smide møbler ud

Det kan lyde helt skørt, at det koster penge at skille sig af med ting, men i det store billede forholder det sig sådan. Stof og polstring falmer som regel før selve møblets levetid er udløbet.

Derfor kan det betale sig, at sammenligne prisen hos en møbelpolstrer med prisen på et eventuelt nyt møbel. Ofte kan eksempelvis ompolstring nemlig give dit møbel mange års ekstra levetid.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark