Sofa

Stor ærekærhed  •  45 års erfaring  •  Møbelpolstring i Nordsjælland

Ompolstring og ombetrækning af sofa

Det kræver den rette fagviden og en tilpas mængde erfaring at istandsætte en slidt sofa, så den skinner som ny. Hos ESpolstring har vi begge dele. Vi istandsætter alle slags møbler — herunder sofaer, chaiselonger, divaner mv. Skyd endelig dine vildeste idéer efter os. Vi elsker en udfordring og vil med glæde give vores inputs med til valg af stof og materiale.

Møbelpolstring er et gammelt håndværksfag, som gennem mange hundrede år er blevet forfinet og moderniseret. Derfor anbefaler vi altid, at du går til en møbelpolstrer, som har bevæget sig i branchen i mange år, hvilket er præcis hvad du finder hos os. Skal vi hjælpe dig med dit sofamøbel? Så lad os endelig høre fra dig.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Opnå bedre siddekomfort

Når man skal ompolstre en sofa, så er det foringen, som er grundlaget for siddekomforten, som skal skiftes ud. En ompolstring har derfor stor effekt på kvaliteten af din sofa, og kan forlænge møblets levetid med mange år. Det er derfor også vigtigt at overveje dit valg af foringsmateriale grundigt.

Sofaer polstres oftest med skum, men der findes flere forskellige typer — eksempelvis koldskum, memoryskum, polyetherskum og granulatskum. Vi kan opfylde langt de fleste ønsker, når det kommer til materiale valg, så spørg os endelig til råds.

Hvornår er det tid til ompolstring?

Det er tydeligt at se, når din sofa trænger til ompolstring. Med tiden vil polstringen synke sammen og dér hvor du har siddet mest, vil der dannes en udhuling i sofaen. Som konsekvens heraf, vil betrækket rynke sammen, da polstringen ikke længere udgør det samme fylde.

Ompolstring og ombetrækning går som regel hånd i hånd for at stoffets størrelse passer 100 % med mængden af for. Derfor vil det være oplagt at skifte din sofas betræk, når vi ompolstrer denne. Her er der mulighed for at give sofaen et helt nyt look, da valg af farve, materialetype og eventuelt mønster er helt op til dig.

Vi tager imod alle typer sofa

Hos ESpolstring tager vi imod alle typer af sofaer, puffe, chaiselonger mv. Læs gerne mere om, hvilke ydelser vi tilbyder. Dette inkluderer også designer-sofaer. Her skal selv den garvede møbelpolstrer holde tungen lige i munden, for anerkendt møbeldesign har som regel nogle meget karakteristiske kendetegn.

Vi har mange os erfaring med sofaer af designere som eksempelvis Frits Henningsen og Børge Mogensen: Derfor kan du roligt lade os om møbelpolstringen af din designersofa, da det er en opgave som vi går til med stor viden og dyb respekt for det originale design.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark