Stole

Stor ærekærhed  •  45 års erfaring  •  Møbelpolstring i Nordsjælland

Ompolstring og ombetrækning af stole

Hos ESpolstring ved vi om nogle, at en stol kommer i alskens farver og former. Vi udfører møbelpolstring på både kontorstole, lænestole, spisebordsstole, designerstole og meget mere. Igennem årtier har vi hjulpet både erhvervsdrivende og privatpersoner med polstring af stole. Vores brede erfaring gør os sikre på, at vi også kan hjælpe dig med din opgave.

Møbelpolstring er et håndværksfag, som vi alle har stor respekt for og som vi har brugt mange år på at uddanne os i. Derfor kan du roligt overlade alle typer af stole til os — vi behandler dem altid, som var det vores egne. Du har sikkert et skarpt visuelt billede af, hvordan du ønsker, at slutreusltatet skal være. Derfor er vi altid klar på at tage en uforpligtende samtale med dig.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Kombiner vores ydelser

Når en stol kræver ompolstring, kan dette sjældent gøres uden også at foretage ombetrækning af stolen. Det skyldes, at stoffet naturligvis er tilpasset den mængde foring, som stolen i sin tid har fået. Samme stof over ny foring vil formentlig rynke eller sætte sig skævt. Ompolstring og ombetrækning af stol, går derfor ofte hånd i hånd.

Når først vi har hænderne i dine stole er det derfor også en oplagt mulighed for at give stolene en make-over. Vi har et bredt udvalg af stof til ombetrækning af stole. Det betyder, at der er et hav af farver, mønstre og materialer, som du kan vælge mellem.

Vi tager store som små ordre

Især ved ompolstring af stole oplever vi en interesse for møbelpolstring til erhverv. Her er der ofte tale om store ordre på mange stole ad gangen. Grundet vores mange års erfaring er vi dybt rutineret i ompolstring af stole. Derfor kan vi som regel levere opgaven inden for kort tid.

Ligeledes er ingen opgave for lille til os. Har du blot en enkel stol, som trænger til en kærlig hånd, så er det også noget, vi hos ESpolstring kan hjælpe dig med. Giv os endelig et kald, så finder vi den rette løsning for dig.

Vores priser

Enhver opgave er unik, når det kommer til ompolstring og ombetrækning af stole. Derfor vil prisen ligeledes differentiere. Du vil eksempelvis opleve forskellige prisoverslag, alt efter hvilket materiale, du ønsker. Er der tale om en designerstol, vil den tekniske sværhedsgrad være en anden, hvilket også kan have indflydelse på prisen.

Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os telefonisk eller via mail, så vi kan rådgive dig bedst muligt og give dig en vejledende pris, som passer til dit projekt.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her:

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark