Om os

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Mød ESpolstring

ESpolstring i Farum, Nordsjælland er et familiedrevet værksted og systue, hvor gamle møbler får et nyt og sprudlende liv. Vi ompolstrer og ombetrækker møbler for alle slags kunder — fra den private kunde, som ønsker at give sofaen en frisk ny farve, til den erhvervsdrivende, der skal have ompolstret 100 kontorstole på én gang.

Med mange års erfaring i rygsækken har vi været en del forskellige opgaver igennem. Du kan se et udvalg af dem i vores galleri. Uanset hvilket projekt du skal have hjælp til, så vil det glæde os at høre fra dig. Kontakt os i dag, for en uforpligtende samtale. Sammen skal vi nok finde en løsning, som du bliver glad for.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Møbelpolstring i Farum

Vores værksted og systue ligger i Farum. Herfra udfører vi polstring og ombetrækning af møbler for folk i hele Nordsjælland. Vi har kunder fra eks. Lynge, Virum, Holte, Værløse og Hillerød.

Vi er en kreativ lille flok med et godt øje for, hvilke farver, print og stoftyper der supplementerer hinanden godt. Derfor kan vi hjælpe dig godt på vej, uanset om du skal have ompolstret én sofa eller 100 kontorstole.

Hvis ikke du har mulighed for at komme forbi os i Farum, så send os endelig en mail med din forespørgsel. Du er også altid velkommen til at give os et kald, så du kan sætte os ind i, hvad dine ønsker for dit møbel er.

Møbelpolstring til enhver opgave

Møbelpolstring er et gammelt traditionsrigt håndværksfag. Hos ESpolstring ynder vi at gøre det, “som man altid har gjort det” for at skabe det resultat, som har vist sig bedst gennem generationer.

Vi giver dine møbler den håndværksmæssige pleje, som de fortjener og sørger for, at de er brugbare mange år frem. ESpolstring ompolstrer gerne designermøbler, arvestykker, loppefund og erhvervsmøbler — og vi vil elske en ny udfordring også.

Står du derfor med et møbel, uden at vide hvad du skal gøre ved det, så spørger du bare os. Sammen skal vi nok finde på en løsning, der giver møblet det udtryk, som du ønsker at bringe ind i dit hjem eller ud på din arbejdsplads.

Derfor skal vi genbruge

Der er efterhånden et stort fokus på genbrug — fordi det er godt for både miljø og pengepungen. Et slidt stofbetræk eller et punkteret sæde behøver ikke betyde, at dine møbler synger på sidste vers.

Det kan vi som møbelpolstrer rette op på. Den rette behandling hos en dygtig håndværker kan nemlig forlænge dine møblers levetid med adskillige år. Hos ESpolstring har vi givet et utal af møbler nyt liv i smukke klæder.

Med ompolstring kan du sætte dit eget præg på de møbler, der skal pryde dit hjem. Nye møbler er dyre — men køber du brugt og lader en møbelpolstrer om at friske dem op, kan der være mange penge at spare.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark