Om os

Stor ærekærhed  •  100 års erfaring  •  Møbelpolstring nær København

Mød ESpolstring

Espolstring er et familiedrevet værksted og systue, hvor gamle møbler får et nyt og sprudlende liv. Møbelpolstrer Ijaz står i spidsen for forretningen. som ligger i Farum — ikke langt fra København. Med sine 45 års erfaring i møbelpolstring, styrer Ijaz slagets gang i dagligdagen.

Espolstring er kvalitetsbevidst polstring og reparation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi værner om det gamle håndværk. Alle møbler fortjener at ende i hænderne på en dygtig og kreativ møbelpolstrer. Det er dét som skaber tilfredshed hos vores kunder.

Ring til os:

(Man. – fre.: 8-15 – Lør.: 9 – 13)

Skriv til os:

Møbelpolstring i Nordsjælland

Vores værksted og systue ligger i Farum. Herfra udfører vi polstring og reparation af møbler for folk i Nordsjælland — herunder i Lynge, Allerød, Hillerød, Virum og Helsingør.

Vores team er en kreativ flok, som sprudler af gode idéer til, hvordan dine ældre møbler kan komme til at shine igen. Vi har øje for, hvilke farver, print og stoftyper der passer til dit møbel — afhængigt af skelettets form, farve og materiale.

Hvis ikke du har mulighed for at komme forbi os i Farum, så send os endelig en mail med din forespørgsel. Du er også altid velkommen til at give os et kald, så du kan sætte os ind i. hvad dine ønsker for dit møbel er.

Møbelpolstring — en ærekær kunst

Møbelpolstring er et gammelt traditionsrigt håndværksfag. Hos ESpolstring ynder vi at gøre det, “som man altid har gjort det” for at skabe det resultat, som har vist sig bedst gennem generationer.

Hos ESpolstring kan de møbler som du holder af, få den professionelle håndværksmæssige pleje, som de fortjener. Vi arbejder både med designermøbler, arvestykker eller smukke, sjældne loppefund.

Står du derfor med et møbel, uden at vide hvad du skal gøre ved det, så spørger du bare os. Sammen skal vi nok finde på en løsning, der giver møblet det udtryk, som du ønsker at bringe ind i dit hjem.

Derfor skal vi genbruge

Der er efterhånden et stort fokus på genbrug — fordi det er godt for både miljø og pengepungen. Et slidt stofbetræk eller et punkteret sæde behøver ikke betyde, at dine møbler synger på sidste vers.

Det kan vi som møbelpolstrer rette op på. Den rette behandling hos en dygtig håndværker kan nemlig forlænge dine møblers levetid med adskillige år. Hos ESpolstring har vi givet et utal af møbler nyt liv i smukke klæder.

Med ompolstring kan du sætte dit eget præg på de møbler, der skal pryde dit hjem. Nye møbler er en økonomisk post — men køber du brugt og lader en møbelpolstrer om at friske dem op, kan der være mange penge at spare.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark