Møbelpolstring af designmøbler

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Opfrisk dine designmøbler

Designermøbler er tidløse og værdifulde, såfremt du sørger for at vedligeholde dem. Men al brug er slidsomt og med tiden vil selv møbeldesign af allerhøjeste kvalitet trænge til en kærlig hånd. Hos ESpolstring har vi over 45 års erfaring med møbelpolstring af designmøbler, og vi har gennem årene haft mange forskellige slags mellem hænderne.

Vi både ompolstrer og ombetrækker designermøbler, afhængigt af hvad der er behov for, og vi gør det med stor respekt for det originale design. Der skal kun én forkert syning til at ændre på møblets værdi, og derfor kræver møbelpolstring af designmøbler en erfaren møbelpolstrer. Kontakt os endelig og lad os høre, hvilke ønsker du har for møbelpolstring af dit designmøbel.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Sæt dit eget præg

Vi behandler møbler af designere som eksempelvis Arne Jacobsen, Fritz Hansen, Børge Mogensen Søren Lund, Hans J. Wegner og mange flere. Har du en frisk idé til, hvad der skal ske med dit designermøbel, så er du altid velkommen til at udfordrer vores kreativitet.

I vores galleri kan du se et bredt udvalg af de opgaver, som vi har løst gennem tiden. Vi har blandt andet før fået lov til at ombetrække Hans J. Wegners berømte Bamsestol i en frisk gul farve. Generelt set oplever vi større og større efterspørgsel fra personer, som ønsker at sætte et personligt præg på klassisk design.

Møbelpolstring af dansk design

Uanset om du ønsker møbelpolstring af dansk eller udenlandsk design, så kan vi hos ESpolstring hjælpe dig. Dansk design er dog som oftest den type møbeldesign, som vi får mellem hænderne til både ompolstring og ombetrækning.

Udvalget af dansk design i lækker kvalitet er stort. Foruden Bamsestolen er særligt 7er-stolen af Arne Jacobsen populær. Ligeledes er Svanen og Ægget af selv samme designer. Ønsker du at investere dine penge i møbler, så er der masser af designs at vælge mellem.

Ombetrækning af dine designmøbler

Når dine designmøbler trænger til nyt stof, så er det vigtigt, at du vælger en møbelpolstrer, du stoler på og som har erfaring med ombetrækning af designmøbler. Mange designere har nemlig sat et særpræg på deres møbler, som ses i syningen eller valget af materiale.

Ønsker du, at dit designmøbel skal beholde sin æstetik, så kan vi hjælpe dig. Som tidligere nævnt, har vi erfaring med at restaurere designmøbler fra nogle af landets allerstørste designere. Har du lyst til at give dit møbel et helt andet look, så er vi naturligvis friske på opgaven.

Hvem er ESpolstring?

Espolstring er et familiedrevet værksted. Den lille systue drives af Ijaz, som er en garvet møbelpolstrer med over 45 års erfaring. Vi har hovedet fyldt med gode idéer til, hvordan vi kan pifte nyt liv i dine designmøbler og vi vil med glæde dele dem alle med dig.

Besøg ESpolstring i Farum eller kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også læse mere om, hvordan vi finder frem til den rette pris på blandt andet møbelpolstring af designmøbler.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark