Hynder

Stor ærekærhed  •  45 års erfaring  •  Møbelpolstring i Nordsjælland

Ombetrækning af hynder

Det er noget nær umuligt at undgå ikke at ende op med slidte hynder i de møbler, som man bruger regelmæssigt. Har du tænkt over, hvor mange timer du hver dag sidder på din kontorstol? Og hvor mange timer du bruger henslængt i sofaen om aftenen? Det slider på betrækket og samtidig vil polstringen i hynden med tiden falde sammen, hvilket vil betyde, at siddekomforten daler.

Hos ESpolstring ompolstrer og -betrækker vi hynder til kontorstole, sofaen, lænestolen og meget andet. Vi er erfarne i at genskabe komforten i møbler med mange år på bagen og samtidig kan vi ombetrække hynderne og få møblet til at shine på ny. Kontakt os i dag og hør mere.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Hynder til erhverv

Er du erhvervsdrivende, så er du nok ikke i tvivl om, hvor dyrt det er at skifte alle medarbejderes kontorstole med nye. Men en gang imellem skal det til for at opretholde en ergonomisk siddestilling for de ansatte og ligeledes for at holde ild i motivationen med et lækkert, æstetisk arbejdsmiljø.

I stedet for udskiftning kan du overlade opgaven til os. Vi ompolstrer og ombetrækker hynderne — sæde såvel som ryg. Vi kan også give hynderne en ny farve eller et spændende mønster, som passer til virksomhedens udtryk. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige design til jer.

Hynder til hjemmet

Vi modtager mange forskellige opgaver i forbindelse med ombetrækning af hynder til det private opholdsrum — og vi har endnu ikke måtte afvise efterspørgslen. Vi ombetrækker hynder til møblerne i hjemmet, til siddepladserne i campingvognen og sågar til bænkene på båden.

Grundet variationen i vores opgaver, tilbyder vi møbelpolstring til hynder med specialmål. Vi tilpasser os altså din efterspørgsel fremfor at forvente det omvendte. Derfor tør vi — med få undtagelser — godt at garantere, at vi kan hjælpe dig med din opgave også.

Besøg os

Vi ombetrækker alle slags hynder og puder og du er altid velkommen til at ringe på tel: 44 99 88 40, så vi kan høre mere om din konkrete opgave. Under priser finder du en oversigt over, hvilke parametre vi prissætter efter. Du er også altid velkommen til at besøge butikken her:

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark