Ombetrækning af møbler

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Få ombetrukket alle slags møbler

Hos ESpolstring, din lokale møbelpolstrer i Farum, håndterer vi ombetrækning af alle slags møbler. Vi klarer alt fra ombetrækning af familiens flydersofa til ombetrækning af 100 identiske kontorstole til erhvervslivet.

I over 45 år har vi beskæftiget os med ombetrækning af møbler i alle farver og former i vores galleri kan du se et udsnit af de møbler, som vi gennem tiden har ombetrukket. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Det tilbyder vi:

Møbelpolstrer vs. ‘gør det selv’

Ombetrækning af møbler er et håndværk. Man godt gøre selv ombetrække sine møbler, men mange års erfaring styrker kvaliteten i en mærkbar grad.

Når man ombetrækker et møbel, er der flere ting, man skal være opmærksom på; det kræver flair ikke at beskadige møblet, og der kan være særprægede detaljer i møblet, som man må tage højde for.

Hos ESpolstring har vi sans for detaljen. Vi har ombetrukket mange forskellige møbler, herunder designmøbler som kan miste deres værdi, hvis ikke de ombetrækkes ordentligt.

Det spørger vores kunder om

Herunder kan du læse svaret på en række typiske spørgsmål, som vi ofte hører fra vores kunder:

Hvad er prisen for ombetrækning af møbler?

Det kan vi først svare på, når vi ved, hvilket møbel, vi har med at gøre. Der er mange ting, som kan have en effekt på prisen. Eksempler herpå er;

  • om det er et designmøbel, hvor kendskab til brandet kræves
  • om møblet kun skal ombetrækkes, eller om det også skal ompolstres
  • valg af materialer til betræk

Kontakt os derfor i dag, så vi bedre kan give en vurdering, af netop det arbejde, som du ønsker udført.

Kan I ombetrække mine møbler med læder?

Ja, det kan vi. Vores stærke netværk af samarbejdspartnere gør, at vi har et bredt udvalg af lædertyper, som du kan vælge mellem.

Ombetrækker I designmøbler?

Ja, vi ombetrækker både antikke møbler og designmøbler. Vi ombetrækker dog også møbler til helt gennemsnitlige priser, som du ønsker at puste nyt liv i.

Kan I håndtere ombetrækning af møbler til erhverv?

Ja, det kan vi godt. Ofte er der tale om større ordrer, når det er møbler til erhverv, der skal ombetrækkes. Det er i Det er intet problem hos ESpolstring.

Hvilke farver og mønstre kan jeg vælge mellem?

Vi kunne skrive side op og side ned om alle de farver og mønstre, som du kan vælge mellem hos os. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.

Find vej til ESpolstring

Vil du høre mere om, hvordan vi ombetrækker møbler? Så giv os et kald i dag, eller send en mail vores vej. Du er også velkommen til at besøge os på værkstedet i Farum. Du finder os her:

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark