Ompolstring af møbler

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Genskab komforten med ompolstring

Inden du smider dine møbler ud, så overvej ompolstring. Hos ESpolstring ompolstrer vi alle slags møbler, som har set bedre dage, men absolut har mere at give af. Vi er en lokal møbelpolstrer og du finder os i Farum, hvor vi har holdt til i +45 år.

Vi håndterer store som små ordrer. Uanset om du har en sofa eller 100 kontorstole, som skal ompolstres, så er det en opgave, vi kan klare. I vores galleri kan du se nogle af de møbler, vi har ompolstret gennem tiden. Vil du høre mere? Så kontakt os med det samme for en uforpligtende snak.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Det tilbyder vi:

Kan du selv ompolstre dine møbler?

Ja, det kan du godt, men hvordan resultat bliver, afhænger af dine fingerfærdigheder og valg af materialer. Ompolstring er et ældgammelt håndværksfag, hvor resultatets kvalitet kommer af, at have prøvet ompolstring igen og igen. Når du ompolstrer dit møbel er der en risiko for at beskadige møblet, og den risiko løber du ikke, når du lader os håndtere opgaven.

Du skal desuden også være opmærksom på, at du i mange tilfælde er nødt til at ombetrække dit møbel, når du ombetrækker det. Du vil nemlig formentlig opleve, at stoffet efter ompolstring ikke længere passer til. Hos ESpolstring udfører vi begge dele.

Vi ombetrækker også

Foruden ompolstring af dine møbler tilbyder vi også ombetrækning. Dette kan både være værd at overveje i forbindelse med ompolstringen, såvel som det kan udføres uden ompolstring af dine møbler. Nogle gange er det nødvendigt at give møblerne nyt stof på, når man har haft aftaget det gamle, for at kunne polstre møblet.

Vi har et væld af stof i forskellige farver og mønstre, som du kan vælge mellem. Her har du mulighed for at give dine møbler et nyt og unikt udseende. Ønsker du et resultat så tæt på møblets originalitet som muligt, er dette formentlig også muligt.

Spørgsmål fra vores kunder

Herunder kan du læse svaret på en række typiske spørgsmål, som vi ofte hører fra vores kunder:

Hvad er prisen for ompolstring?

Der er flere parametre, som afgør prisen for ompolstring af et møbel. Først og fremmest er det nødvendigt at vide, hvilket møbel der skal ompolstres. Eksempelvis vil en sofa tage noget længere at ompolstre end en kontorstol.

Derudover kan det gøre en forskel, om der er tale om et designmøbel, som kræver anderledes eller ekstra behandling. Ofte vil vi også skulle udregne en samlet pris for ompolstring og ombetrækning. Sidst men ikke mindst vil valget af materiale til ompolstring have en betydning for prisen. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og et prisoverslag.

Hvilket materiale ompolstrer i med?

Det kommer an på hvilket møbel, vi skal ompolstre. Vores mange års erfaring gør det ligetil for os at vide, hvilken slags polstring der egner sig bedst til et givent møbel. Har du specifikke ønsker, må du endelig sige til.

Ompolstrer I designmøbler?

Ja, vi polstrer både designmøbler og antikke møbler. Ligeledes ompolstrer vi møbler fra ukendte designere, loppefund og møbler fra større fabrikanter såsom IKEA, My Home og Jysk.

Kan det betale sig at ompolstre møbler til erhverv?

Nogle gange. Giv os et kald og lad os høre mere om dine erhvervsmøbler. Så kan vi nemt give dig et prisoverslag, og det vil dermed være nemmere for dig at vurdere, om ompolstring kan betale sig.

Find vej til ESpolstring

Vil du vide mere om os eller ompolstring? Så ring til os eller send en mail. Døren står desuden altid åbent i værkstedet i Farum, hvor du er meget velkommen. Du finder os her:

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark