Lænestol

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Møbelpolstring af lænestol

Hos ESpolstring udfører vi møbelpolstring af lænestole, som trækker til en overhaling. Lænestole bliver ofte brugt gennem flere generationer, så med tiden vil både betræk og polstring blive slidt op. Heldigvis kan vi let give stolen flere gode år at leve i ved hjælp af nyt for og stof.

Vi har +45 års erfaring, og har gennem tiden arbejdet med et utal af lænestole. Se gerne vores fotogalleri, hvor du finder arbejde, vi tidligere har udført. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

45 års erfaring

Hos ESpolstring sætter vi en kæmpe ære i at bevare de gamle normer og traditioner inden for møbelpolstring. Det er derfor med stor respekt for det originale møbel, at vi går til opgaven. Vi puster nyt liv i din lænestol, så den igen kan være ærespladsen i hjemmet bekendt.

Vi hjælper gerne med gode idéer, hvis du ønsker at give din lænestol et helt nyt look. Vi trækker på 45 års erfaring med møbelpolstring, og har dermed prøvet mange forskellige stilarter af gennem vores tid.

Hvornår er vi løsningen?

Med tiden kan ompolstring og nyt betræk til din lænestol ikke undgås. Lænestolen er et af de møbler, som bruges hyppigst i hjemmet. Derfor vil slitage på både hynde, ryg- og armlæn med tiden blive synligt. Komforten vil dale, da polstringen synker sammen med årene.

Har du på et tidspunkt haft opbevaret din lænestol i kælderen, garagen eller andre steder, skal du også være opmærksom på, at der kan være opstået skimmelsvamp i foret. Uanset hvilken behandling din lænestol trænger til, så kan vi formentlig hjælpe.

Ombetrækning af lænestol

Vil du ændre på indretningen i hjemmet? Så er lænestolen et godt sted at starte, Hos ESpolstring har vi et samarbejde med flere forhandlere af stof. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige farver, mønstre og materialetyper til ombetrækning af din lænestol.

I vores galleri kan du se flere eksempler på lænestole, som vi har ombetrukket. Vi har gennem tiden haft flere kunder, som ønskede en hel ny farve eller stilart til deres lænestol — og det er altid en spændende arbejdsopgave som møbelpolstrer.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark