Lænestol

Stor ærekærhed  •  45 års erfaring  •  Møbelpolstring i Nordsjælland

Møbelpolstring af lænestol

En lænestol er for mange et værdifuldt møbel, som får lov at følge familier gennem boligskift og generationer. Det anselige møbel tillægger hjemmet en hyggelig stemning og så fylder det meget i indretningens indtryk. Bruges stolen flittigt vil ompolstring og eventuel ombetrækning af lænestolen dog ikke kunne undgås.

Uanset om din lænestol er antik, dyrt design, et loppefund eller blot et køb fra en almindelig møbelforhandler, så er det ærgerligt at smide møblet ud. De ydelser vi som møbelpolstrer kan tilbyde dig, kan være nok til at få lænestolen til at fremstå som ny igen — uden at miste affektionsværdi og emotionel betydning.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

45 års erfaring

Hos ESpolstring sætter vi en kæmpe ære i at bevare de gamle normer og traditioner inden for møbelpolstring. Det er derfor med stor respekt for det originale møbel, at vi går til opgaven. Vi puster nyt liv i din lænestol, så den igen kan være ærespladsen i hjemmet bekendt.

Vi hjælper gerne med gode idéer, hvis du ønsker at give din lænestol et helt nyt look. Vi trækker på 45 års erfaring med møbelpolstring, og har dermed prøvet mange forskellige stilarter af gennem vores tid.

Hvornår er vi løsningen?

Med tiden kan ompolstring og nyt betræk til din lænestol ikke undgås. Lænestolen er et af de møbler, som bruges hyppigst i hjemmet. Derfor vil slitage på både hynde, ryg- og armlæn med tiden blive synligt. Komforten vil dale, da polstringen synker sammen med årene.

Har du på et tidspunkt haft opbevaret din lænestol i kælderen, garagen eller andre steder, skal du også være opmærksom på, at der kan være opstået skimmelsvamp i foret. Uanset hvilken behandling din lænestol trænger til, så kan vi formentlig hjælpe.

Giv indretningen et nyt udtryk

Vil du ændre på indretningen i hjemmet? Så er lænestolen et godt sted at starte, Hos ESpolstring har vi et samarbejde med flere forhandlere af stol. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige farver, mønstre og materialetyper til ombetrækning af din lænestol.

I vores galleri kan du se flere eksempler på lænestole, som vi har ombetrukket. Vi har gennem tiden haft flere kunder, som ønskede en hel ny farve eller stilart til deres lænestol — og det er altid en spændende arbejdsopgave som møbelpolstrer.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark