Spisebordsstole

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Møbelpolstring af spisestole

Hos ESpolstring ombetrækker og ompolstrer vi spisebordsstole i alle stilarter. Det er uden betydning, om stolen både har polstring og betræk på hynde, ryg- og armlæn — vi tager mod dem uanset hvad. Er din spisebordsstole slidte, kan vi give dem et nyt look og lidt flere år at leve i.

Vi har mange års erfaring i branchen og har i årenes løb udskiftet både stof og for på et utal af spiseborsstole. Vil du se noget af det arbejde, vi tidligere har lavet? Så tag et kig i vores fotogalleri. Vil du vide mere? Så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Spar på penge og miljø

Det kan være fristende bare at købe nye spisebordsstole, når de andre ikke længere ser eller føles indbydende. Typisk køber man fire til otte spisebordsstole ad gangen, så det er udgift, der kan mærkes.

Ydermere er det dårligt for miljøet at skrotte spisebordsstole, hvis det kun er selve sædet, som fejler noget. Med møbelpolstring af dine spisestole skåner du miljøet og din pengepung. Vi tør godt garantere, at dine gamle stole vil føles som nye.

Vi redder fugtskadede møbler

Når først betrækket aftages af dine gamle spisebordsstole, er det ikke til at vide, hvad der gemmer sig inde under. Over tid kan der nemlig opstå skimmelsvamp i spisestolenes polstring. Dette sker typisk ved opbevaring i fugtige rum som fx. en kælder.

Har du købt dine møbler secondhand eller arvet dem, er det ikke til at vide, hvad der gemmer sig under betrækket. Derfor skal du være huske, at ombetrækning og ompolstring kan afføde hinanden, og at det vil være sundhedsskadeligt at beholde fugtskadet polstring.

Køb brugte spisebordsstole

Et slidt stofbetræk eller et punkteret sæde behøver ikke betyde, at dine spisestole synger på sidste vers. Det kan vi som møbelpolstrer rette op på. Den rette behandling hos en dygtig håndværker kan nemlig forlænge dine møblers levetid med adskillige år.

Hos ESpolstring har vi givet et utal af møbler nyt liv i smukke klæder. Med ompolstring kan du sætte dit eget præg på de møbler, der skal pryde dit hjem. Køber du brugte møbler og lader en møbelpolstrer om at friske dem op, kan der være mange penge at spare.

Ombetrækning af spisebordsstole

Hvis du vil give din spisestue et nyt look, kan du med fordel ombetrække dine spisebordsstole. Hos ESpolstring har vi mange års erfaring med netop dette, og vi står klar til at rådgive dig herom.

Grundet vores stærke netværk af samarbejdspartnere, kan vi tilbyde mange forskellige slags stof i fine farver og mønstre. Ligeledes har vi et bredt udvalg af læder og andre slags materialer, som kan pryde dine spisebordsstole.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark