Spisebordsstole

Stor ærekærhed  •  45 års erfaring  •  Møbelpolstring i Nordsjælland

Møbelpolstring af spisestole

Hos ESpolstring ombetrækker og ompolstrer vi spisebordsstole i alle stilarter. Det er uden betydning, om stolen både har polstring og betræk på hynde, ryg- og armlæn — vi tager mod dem uanset hvad. Prisen for møbelpolstring af spisestole beregnes individuelt for opgaven, da vi altid bestræber os på, at give den bedste pris og den højeste kvalitet.

Vi tilbyder mange flere forskellige møbelpolstrings ydelser til alle slags møbler. Ved den rette behandling kan vi både give din sofa, stole og designermøbler længere levetid og et nyt flot look. Har du nogle vilde ideer til, hvordan dine spisebordsstole skal forvandles, så hjælper vi dig meget gerne.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Spar på penge og miljø

Det kan være fristende bare at købe nye spisebordsstole, når de andre ikke længere ser eller føles indbydende. Typisk køber man fire til otte spisebordsstole ad gangen, så det er udgift, der kan mærkes.

Ydermere er det dårligt for miljøet at skrotte spisebordsstole, hvis det kun er selve sædet, som fejler noget. Med møbelpolstring af dine spisestole skåner du miljøet og din pengepung. Vi tør godt garantere, at dine gamle stole vil føles som nye.

Vi redder fugtskadede møbler

Når først betrækket aftages af dine gamle spisebordsstole, er det ikke til at vide, hvad der gemmer sig inde under. Over tid kan der nemlig opstå skimmelsvamp i spisestolenes polstring. Dette sker typisk ved opbevaring i fugtige rum som fx. en kælder.

Har du købt dine møbler secondhand eller arvet dem, er det ikke til at vide, hvad der gemmer sig under betrækket. Derfor skal du være huske, at ombetrækning og ompolstring kan afføde hinanden, og at det vil være sundhedsskadeligt at beholde fugtskadet polstring.

Køb brugte spisebordsstole

Et slidt stofbetræk eller et punkteret sæde behøver ikke betyde, at dine spisestole synger på sidste vers. Det kan vi som møbelpolstrer rette op på. Den rette behandling hos en dygtig håndværker kan nemlig forlænge dine møblers levetid med adskillige år.

Hos ESpolstring har vi givet et utal af møbler nyt liv i smukke klæder. Med ompolstring kan du sætte dit eget præg på de møbler, der skal pryde dit hjem. Køber du brugte møbler og lader en møbelpolstrer om at friske dem op, kan der være mange penge at spare.

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark