Kontorstole

Møbelpolstring i Nordsjælland  •  45 års erfaring  •  Stor ærekærhed

Møbelpolstring af kontorstole

På en arbejdsplads, hvor de fleste opgaver løses siddende på en kontorstol, slides der flittigt på møblernes komfort og udseende. Ergonomiske kontormøbler er et must for de medarbejdere, som skal kunne holde koncentrationen siddende i 6-8 timer. Derfor er det vigtigt, at kontorstolene holdes ved lige.

Vi både ombetrækker og ompolstrer kontorstole, hvilket forlænger deres levetid. Vi har gjort dette i over 45 år. Se gerne vores tidligere arbejde i vores galleri. Søger du en god pris på ompolstring af kontorstole? Så kontakt os i dag.

Ring til os:

Mandag-torsdag: 7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag: 8:00-12:00

Skriv til os:

Giv kontoret et friskt pust

Hos ESpolstring tilbyder vi vores kunder en lang række ydelser inden for møbelpolstringsfaget. Vi udfører arbejdet til konkurrencedygtige priser og formår således at spare vores kunder for at bruge unødvendigt mange penge på nye kontorstole.

Vi er desuden altid klar på at hjælpe dig med at se møblets mange dekorative muligheder. Så vil du friske kontormiljøet op og eventuelt sætte flere farver på arbejdsdagen, så spørg os til råds.

45 års erfaring

Vi holder til i vores hyggelige værksted i Farum. Her har vi egen lille systue og klippebord, hvorfra vi ombetrækker og ompolstrer kontorstole, der måtte trænge til det. Vi trækker på over 45 års erfaring inden for professionen og er gode til det, vi gør.

Gennem tiden har vi været igennem mange forskellige typer af opgaver. Du kan se eksempler på det i vores galleri, hvor du blandt andet finder billeder af opgaver, hvor vi har skulle ompolstre kontorstole.

Genskab komforten

Over tid vil polstringen i dine møbler falde sammen. Dette gælder naturligvis også kontorstole, som belastes i mange timer dagligt. Når polstringen er slidt op, vil det kunne ses ved at stoffet klumper sammen. Derudover kan det selvfølgelig mærkes på komforten.

Hvis I på arbejdspladsen har investeret i gode, ergonomiske kontorstole, vil det være en skam at smide disse ud. Udskyd planen om nye kontorstole og lad os først vurdere, om møbelpolstring kan være en tilstrækkelig løsning.

Ombetrækning af kontorstole

Skal dit kontor have et nyt friskt pust? Ved at ombetrække kan du give skabe præcis det udtryk på dit kontor, som du ønsker. Vi har et væld af forskellige farver og mønstre, som du kan vælge mellem. Ligeledes har vi forskellige stoftyper såsom læder, velour og sågar denim.

Valget er dit og vi vil elske at udføre opgaven — uanset hvor anderledes den må være. Det vil meget garanti skabe god stemning på kontoret, hvis omgivelserne er inspirerende at se på. Vil du høre vores forslag til, hvad der kan gøres? Så sig endelig til!

Besøg os

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak vedr. ompolstring af dine møbler. Du kan besøge butikken her: 

ESpolstring ApS
Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Danmark

Ønsker du en god kontorstol, vil vi anbefale Dankontorstole som både sælger til private og erhverv.